Video Aspect Ratio: 4:1

Het team

Valentijn Sport&Lifestyle is een jonge onderneming opgericht door Bjorn Valentijn. Door een scherpe visie en veel kennis over voeding en training haalt iedereen die hier aanklopt resultaat. Dit is de voornaamste reden dat de onderneming binnen één jaar naar een fulltime job is gegroeid, en dat ondanks 3 lockdowns. Inmiddels zijn er drie erkende personal trainers en leefstijlcoaches die JOU kunnen helpen.

Lees hieronder meer over het team of plan direct een intakegesprek in!Rick VerhageBjorn ValentijnIsa van Veen

“Ik ben graag in beweging en het geeft mij energie om andere mensen het plezier van trainen te laten zien en hen te begeleiden met het behalen van persoonlijke doelen. Ik help je meer te weten te komen over je eigen lichaam en het verleggen van je grenzen. Samen gaan we werken aan een gezonder en sterker lichaam!”“Ik ben de trotse oprichter van Valentijn Sport&Lifestyle. Mijn passie en daarmee ook mijn onderneming richt zich op het sterker opbouwen en ondersteunen van het lichaam. In de vorm van lichamelijke (kracht)training, voeding en leefstijl. Iedereen die bij mij komt weet dat er iets moet gaan gebeuren, daarom hanteer ik een uitdagende maar realistische aanpak in mijn begeleiding om JOUW doelstellingen te behalen.”

"Hi! Ik ben Isa en ik werk als personal trainer bij de allerleukste personal training studio van de regio. Verschillende takken van sport en fitness zorgen voor veel plezier in mijn leven. Als opgeleid fysiotherapeut is de nodige medische kennis aanwezig. Die kennis en enthousiasme is het  perfecte recept om jou te helpen met het creëren van een fit en vitaal lichaam."

Bjorn Valentijn

Bjorn Valentijn
“Ik ben de trotse oprichter van Valentijn Sport&Lifestyle. Van origine opgeleid tot ‘Leefstijlprofessional’ en ‘Personal Trainer’. Mijn passie en daarmee ook mijn onderneming richt zich op het sterker opbouwen en ondersteunen van het lichaam. In de vorm van lichamelijke (kracht)training, voeding en leefstijl. Iedereen die bij mij komt weet dat er iets moet gaan gebeuren, daarom hanteer ik een uitdagende maar realistische aanpak in mijn begeleiding om JOUW gezondheidsdoelstellingen te behalen.”

Rick Verhage
“Ik ben graag in beweging en het geeft mij energie om andere mensen het plezier van trainen te laten zien en hen te begeleiden met het behalen van persoonlijke doelen. Ik help je meer te weten te komen over je eigen lichaam en het verleggen van je grenzen. Samen gaan we werken aan een gezonder en sterker lichaam!”Isa van Veen
"Hi! Ik ben Isa en ik werk als personal trainer bij de allerleukste personal training studio van de regio. Ik vind het onwijs leuk om te werken met sporters en doe daarom ook de sportverzorging op voetbalvereniging Aarlanderveen. Ik doe al een goede vijf jaar fanatiek aan fitness en ik heb een hoop ervaring opgedaan. Als opgeleid fysiotherapeut is de nodige medische kennis aanwezig. Die kennis en enthousiasme is het  perfecte recept om jou te helpen met het creëren van een fit en vitaal lichaam."

Onze Missie

Valentijn Sport&Lifestyle legt de focus op een lange-termijn oplossing voor jouw gezondheidsdoelstelling. 

De voedingsrichtlijnen zijn volledig gericht op vetverbranding, hierdoor ga je gegarandeerd een gezonder lichaam creëren! De krachttraining is ook deel van de lange termijn oplossing. Door middel van de trainingen worden compensaties van het lichaam (klachten) geïdentificeerd en gecorrigeerd! 

Geen overgewicht meer, niet meer snel buiten adem, geen hoog risico meer op ziektes en aandoeningen, wat je beweegreden ook is, voorkom dat je problemen erger worden en ga voor deze lange termijn aanpak!