Afvallen door online coaching!

Je ziet het overal voorbij komen: "gebruik deze app om af te vallen!" Een mobiele app is een mooie tool om je doel te behalen, het vergt echter veel zelfdiscipline en uiteindelijk moet je het zelf doen. De mobiele app van Valentijn Sport&Lifestyle is volledig gericht op begeleiding en coaching naast de trainingsuren. Er zitten namelijk veel uren in de week waarin je stappen kunt zetten naar een gezonder lichaam. Uren waarin je het idee wilt hebben dat je er niet alleen voor staat. De functies van de app sluiten aan bij JOUW specifieke doelstelling.

Voedingsrichtlijnen

Met de voedingtracker krijg je inzicht in de kwaliteit en kwantiteit van je voeding. Dit is de basis van het afvaltraject. Klopt het niet? Dan is het behalen van resultaat een stuk lastiger. Daarom worden de richtlijnen voor je opgesteld en zijn er voldoende voorbeelden. Al de ingevoerde maaltijden worden gecontroleerd. Hieruit wordt duidelijk of je de richtlijnen hebt begrepen en kunnen aanpassingen worden gemaakt a.d.h.v. coaching. Kennis opdoen en feedback krijgen zijn belangrijke factoren om dit tot een succes te maken! Daarom wordt je hierin volledig ondersteund.

Gepersonaliseerde trainingsschema's

Naast de voedingtracker (calorie-inname) worden ook specifieke trainingsprogramma's opgesteld (calorieverbruik). De trainingsschema's sluiten aan bij JOUW behoeften. Wil je bijvoorbeeld rugklachten verhelpen/voorkomen, dat zal er een gerichte training klaarstaan. De trainingen zijn gemakkelijk te volgen, compleet met oefeningen, aantal herhalingen en een animatie als voorbeeld.

Resultaat gericht afvallen

Om in kaart te brengen welke resultaten behaald worden, maakt de app gebruik van een voortgangsregistratie. Het traject start met een beginmeting. Hierin worden gewicht, vetpercentage en lichaamssamenstelling gemeten. Om de vier weken wordt deze meting herhaald. Niet alleen motiveert het om te zien welke resultaten je behaald, ook is het belangrijk om te anticiperen en ervoor te zorgen dat er nieuwe progressie geboekt wordt. 

Deel uitmaken van de community

Bij inschrijving ga je deel uitmaken van de community. Dit betekent dat je exclusieve toegang hebt tot berichten m.b.t. het behalen van je doelstellingen. Voorbeeldmaaltijden, tips/tricks m.b.t. je training, de onderliggende informatie voor het behalen en behouden van resultaat en meer!

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op!


Over de schrijver
Reactie plaatsen